Kanker en Werken

De workshop ‘werken en kanker ‘ is bedoeld voor oncologieverpleegkundigen en die meer willen weten over werken tijdens en na kanker. Jaarlijks krijgen 40.000 mensen in de beroepsbevolking te horen dat ze kanker krijgen. Of werken of verzuimen dan de beste optie is voor iemand hangt van veel factoren op. Steeds vaker worden oncologieverpleegkundigen benaderd met vragen over werk en verzuim, of over rechten en plichten rondom ziekte en werk.

In de workshop gaan we in op die adviesrol en geven inzicht in de belangrijkste actuele inzichten rondom kanker en werken. Praktisch en hulpvaardig, direct toepasbaar, met als doel mensen direct na de diagnose te kunnen helpen bij werkbehoud. In de workshop is ruimte voor het inbrengen van eigen casussen en geven we tips en handvaten.

Onderwerpen:

 • Werken of verzuimen : werkbehoud altijd mogelijk?
 • De Wet Verbetering Poortwachter in relatie tot de ziekte kanker
 • De rol van de oncologieverpleegkundige als het over ‘werk’ gaat
 • Wat werkt wel en wat juist niet?

Trainer: Machteld de Bont ism een oncologieverpleegkundige (nader bekend gemaakt)

Machteld is directeur van Care in company , adviseur en trainer op het vlak van kanker en werk. Samen met een oncologieverpleegkundige zal deze workshop worden gegeven.

Datum (online) trainingen:
Data worden in overleg vastgesteld

Accreditatie: is aangevraagd

Prijs: € 95,00 (ex. BTW)

Meld je hier aan

  Inschrijven workshop Kanker en Werken:  Telefoon:
  Big nummer:
  Relatienummer V&VN:

  ik meld me aan; stuur mij een bericht zodra nieuwe data bekend zijninformeer mij over de mogelijkheid deze workshop incompany te organiseren

  Met hoeveel personen kom je?:

  Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen*:JaNee