Eigen regie

Eigen regie bij kanker

Ondersteuning bij eigen regie van de patiënt wordt in de huidige organisatie van zorg steeds belangrijker. De patiënt en zijn naaste zijn medebehandelaar én regisseur; de zorgprofessional is behandelaar én coach. Ook op jouw werk als oncologieverpleegkundige heeft dit veel invloed. Je wilt de patiënt op een prettige en effectieve manier coachen naar zelfmanagement. Hoe doe je dat in de praktijk?

Onderwerpen

Het 5A coach-model biedt een methodische manier om zelfmanagement te ondersteunen. In vijf  stappen ondersteun en verruim je de eigen regie van de patiënt. Het resultaat  is een individueel zorgplan dat beschrijft wat de patiënt gaat doen (het zelfmanagementdeel), en wat de zorgverlener gaat doen (het behandeldeel).

In deze workshop leer je met het 5A coach-model werken. Door middel van een concrete casus doorlopen we het gehele proces. Je krijgt de kans om je vaardigheden aan te scherpen, die je vervolgens direct in de praktijk kunt toepassen.

Trainer: Nicolien van Rooij

De trainer in deze workshop is Nicolien van Rooij. Nicolien is oncologieverpleegkundige en werkzaam als consulent en regiomanager binnen Care for cancer. Tevens is zij verbonden als trainer aan de Academie van het NKI-AVL in Amsterdam.

Datum online workshop

vrijdag 2 oktober van 9 – 13 uur
vrijdag 20 november van 9 – 13 uur

Accreditatie: 4 punten

Prijs: € 95,00 (ex. BTW)

Meld je hier aan

Inschrijven workshop Eigen regie:Telefoon:
Big nummer:
Relatienummer V&VN:

02-10-2020 9.00-13.0020-11-2020 9.00-13.00informeer mij over de mogelijkheid deze workshop incompany te organiseren

Met hoeveel personen kom je?:

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen*:JaNee